Lisa Dalmulder<

Lisa Dalmulder

Blogger

Koken, uit eten gaan, reizen en nieuwe (eet) plekken ontdekken zijn haar grootste hobby's. Ze is altijd wakker te maken voor iets verrassends en lekkers, waarbij de Franse en Aziatische keuken of een combinatie daarvan haar voorkeur heeft. Wat wijn betreft is haar zakelijke guilty pleasure natuurlijk sherry, maar een fijne klassieke chardonnay als Chablis gaat er ook altijd in. Kiezen vindt ze lastig, maar gelukkig is ‘shared dining' haar favoriete stijl. Dat heeft, naast de enorme gezelligheid van het delen van de gerechten, het voordeel dat zo vaak de gehele kaart geproefd kan worden. Een gevalletje van win-win.

Schuif aan bij de eettafel van Gyojasang: Koreaanse keuken in hartje Amsterdam

Ontdek Gyojasang in Amsterdam: Koreaanse BBQ, K-pop, karaoke en streetfood in een levendige setting vlak bij het Rembrandtplein.

Ferry Amsterdam: een avondje culinair op het water

Ferry Amsterdam: dineren op een historische veerpont met creatieve shared dining, topwijnen en uitzicht over het water in de Houthavens.

Bij Enté komen het bruine café en de bistro samen

In de bruisende Jordaan, op de Lindengracht, heeft Café Enté in april 2024 zijn deuren geopend. De Buik gaat langs om te kijken wat Enté in petto heeft.

La Dolce Vita bij restaurant Op ‘t Eiland aan de Vecht!

Geniet van Italiaanse lekkernijen bij restaurant Op 't Eiland aan de Vecht in Amsterdam. Kies uit heerlijke antipasta's, pizza en meer.

Une expérience française bij HAUT

Midden in het centrum van Weesp vind je Bar Brasserie HAUT: een knus restaurant met een Franse keuken en inrichting. De Buik ging langs en nam de proef op de som.

Een avondje Tel Aviv streetfood bij Esh Pitaria & Bar

De Buik ging langs bij Esh in Amsterdam-Zuid, waar we de kans kregen om zo veel mogelijk Tel Aviv streetfood te proberen met de complete Esh Experience.