Madelon van der Tol<

Madelon van der Tol

Blogger

Madelon van der Tol houdt van humor en opbouwende kritiek. Ze schrijft en eet al twee decennia met liefde en verwondering. Als kind was ze een slechte eter, maar dat heeft ze later meer dan goed gemaakt. Ze gaat het liefst iedere dag bij een nieuw restaurant eten en kan net zo blij worden van de toko als een sterrentent. Recent geminderd met alcohol en vlees houdt ze alcoholvrije en vega opties goed in de gaten. Als moeder van drie weet ze bovendien wat echt kindvriendelijke horeca is.

Laagdrempelig liefje: Juliette lonkt in Zuid

Juliette nodigt met haar heerlijke terras uit tot een ongedwongen bezoek.

Naughty Nights at Ness

De tiktokkers onder ons smullen van een zaak als Ness. Niet alleen is het eten om je vingers bij af te likken, ook de visuele prikkels zijn er om volop te liken.

Fine dining scoren bij Graham’s Kitchen

Graham is een scouser, scousers staan bekend om hun creativiteit en scoringsdrang. Dat zie je terug in de stijl van zijn keuken.

Rock star chefs tussen de lakens

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American heeft een wel heel bijzonder arrangement. Je kunt er namelijk overnachten met een heerlijk diner met live muziek vanaf een stream. En dat allemaal geheel coronaproof.

Café spelen op z’n Tony’s

Tony’s Chocolonely opent Tony’s Chocolate bar en winkel in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Verwacht cake versieren voor volwassenen, chocoladekranen in drie kleuren en open poorten naar chocolate heaven. Naast koffie met Tony’s crazy cake en hot Tony’s chocolate kun je ook (100% vegetarisch) lunchen en borrelen. All-day, every day, vanaf 1 juli.