Stephanie Verstraten<

Stephanie Verstraten

Blogger

Vanuit een affectie voor de horeca studeerde zij aan de Hoge Hotelschool Maastricht, waarna haar passie groeide. Ze staat graag zelf in de keuken maar laat zich het allerliefste verrassen door de experts. Een liefhebber van reizen en hierdoor uiteraard ook van de verschillende smaken die alle keukens ter wereld te bieden hebben. Met heel veel plezier deelt zij de ervaringen die zij opdoet tijdens haar culinaire uitstapjes.

Rosso Pizza Bar - pizza met een gerijpte negroni

Rosso Pizza Bar op de Zuidas in Amsterdam: authentieke pizza, huisgemaakte tiramisu en gerijpte negroni in een knusse setting met Italiaanse flair.

Perfecte date-night spot bij OCCO

Brasserie Occo in Hotel The Dylan biedt een chique, romantische setting met verfijnd eten, uitstekende wijnen aan de Amsterdamse grachten.

Ron Gastrobar Indonesia, de modern Indonesische keuken aan de Amstel

Geniet van moderne Indonesische gerechten bij Ron Gastrobar Indonesia aan de Amstel. Van rijsttafels tot unieke streetfood: een culinaire reis vol smaak!

Mediterraanse sferen op het Scheldeplein bij Cantina L’Esquina

De Buik ging langs bij Cantina L'Esquina, de nieuwe aanwinst op het Scheldeplein van chef Michiel Deenik, Neal Valentijn en Robin de Veen.

De Gastronout is er voor de Dapperbuurt

De Buik schuift aan in de Dapperstraat, waar de naam van Bar Bistro Bravour is veranderd naar De Gastronout. Met dezelfde sfeer en kwaliteit, maar een nieuw menu.

Natuurwijn en lekkere vinyl: dat is De Nada

De Nada opende twee jaar geleden en brengt op een stijlvolle manier een gezellige vinyl bar met bites. De Buik ging langs om de proef op de som te nemen.