Stephanie Verstraten<

Stephanie Verstraten

Blogger

Vanuit een affectie voor de horeca studeerde zij aan de Hoge Hotelschool Maastricht, waarna haar passie groeide. Ze staat graag zelf in de keuken maar laat zich het allerliefste verrassen door de experts. Een liefhebber van reizen en hierdoor uiteraard ook van de verschillende smaken die alle keukens ter wereld te bieden hebben. Met heel veel plezier deelt zij de ervaringen die zij opdoet tijdens haar culinaire uitstapjes.

Orchid House: dé urban huiskamer van Oost in het nieuwe Hotel V

Op de begane grond van het gloednieuwe Hotel V Oosterpark aan de Linnaeusstraat opende restaurant Orchid House. Wij gingen langs om te proeven.

Café Conrad, een gezellig buurtcafé om de hoek bij het Vondelpark

Café Conrad: gezellig buurtcafé naast het Vondelpark met terras, lokaal eten, spelletjesavonden en een warme huiskamersfeer.

Rosso Pizza Bar - pizza met een gerijpte negroni

Rosso Pizza Bar op de Zuidas in Amsterdam: authentieke pizza, huisgemaakte tiramisu en gerijpte negroni in een knusse setting met Italiaanse flair.

Perfecte date-night spot bij OCCO

Brasserie Occo in Hotel The Dylan biedt een chique, romantische setting met verfijnd eten, uitstekende wijnen aan de Amsterdamse grachten.

Ron Gastrobar Indonesia, de modern Indonesische keuken aan de Amstel

Geniet van moderne Indonesische gerechten bij Ron Gastrobar Indonesia aan de Amstel. Van rijsttafels tot unieke streetfood: een culinaire reis vol smaak!

Mediterraanse sferen op het Scheldeplein bij Cantina L’Esquina

De Buik ging langs bij Cantina L'Esquina, de nieuwe aanwinst op het Scheldeplein van chef Michiel Deenik, Neal Valentijn en Robin de Veen.