- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Bistro
- Maaltijd extra
- Chefs table
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Cafe de Klepel is inmiddels een begrip bij wijnminnend Amsterdam en ver daarbuiten. De wijnkaart van deze knusse restobar is Frans georiënteerd en de (wijn)service is in handen van een topteam van sommeliers. Hier kunnen ze je alles vertellen en nog meer over de wijnen van de kaart, en die is bijzonder. Maar vlak hier ook het eten niet uit. De chefs van de Klepel, Ewout Lindenhovius en Rudolf Brand, pakken elke dag uit met wisselend drie of vier gangen menu en altijd een paar gerechtjes buiten de kaart. Reserveren kan lastig zijn, maar soms helpt gewoon binnenlopen dan is er vaak nog wel een plekje aan de bar.
De Buik publiceert een serie over mensen die belangrijk zijn voor de Amsterdamse Foodcultuur, onze 1e Smaakmakers zijn Maureen en Nina van Café de Klepel.
Geniet van de volgende voordelen: