- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Oost
- Keuken
- Japans
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Amsterdamse horeca wordt steeds internationaler met een nieuwe zaak: PakuPaku. Zij laten ons kennismaken met de bijzondere smaken van Japanse fondue (ShabuShabu genoemd).
De twee super enthousiaste dames Prema en Franciska, beloven traditionele smaken en ervaringen. In een bouillon gaar je zelf je ingrediënten. Van verse groenten tot dun gesneden Wagyu. Klaar met fonduen? Dan eet je deze bouillon, die veel extra smaak heeft gekregen door alle verschillende hapjes erin te garen, lekker op met bijvoorbeeld rijst of noodles. Met een goede witte wijn, Japans biertje of sake waan je je helemaal in het Oosten.
In Amsterdam kunnen we tegenwoordig shabushabu (Japanse fondue) krijgen. In deze zaak staan lekker eten en andere mensen en culturen leren kennen centraal.
Precies in de tijd dat jij 'PakuPaku' kan zeggen wordt je vlees gaar. Wij gingen langs bij deze unieke zaak om te ontdekken wat Japans fonduen nu precies inhield.
Geniet van de volgende voordelen: