- Maaltijd
- Diner, Late night
- Stadsdeel
- Den Haag Centrum
- Keuken
- Fusion, Frans, Nederlands, Internationaal, Mediterraan, Spaans
- Soort zaak
- Wijnbar
- Maaltijd extra
- Grillen, Kleine gerechtjes, Seafood, Snacks
- Prijsniveau
- Wat duurder
Voor wie 6&24 kent, weet dat je bij Resumé goed zit. Na 5 jaar 6&24 begonnen Rik van de Laar en Saskia de Kuijer deze zaak die ze niet voor niks letterlijk ‘herhaling van de inhoud’ noemden. Dat kan alleen maar heel veel goeds betekenen. Ook bij dit jongere zusje van 6 & 24 is de gastvrijheid fantastisch en de kwaliteit gewoon goed. Zin in een glas wijn of champagne? Dan heb je ruim de keus op de uitgebreide wijnkaart, waarop ze maar liefst 12 champagnes per glas schenken. Eet à la carte in het gezellig ingerichte restaurant dat bestaat uit twee delen, namelijk: de bar die je bij binnenkomst ziet of het restaurant gedeelte voor een rustig diner. Ook kun je aanschuiven aan een heerlijk terras.
Dat ze bij Resumé weten wat ze doen, daar hadden wij geen bevestiging voor nodig. Toch is de Gouden Pollepol die ze bij de AD test wonnen in 2023 een mooie kroon op het werk. “De wijn, het eten, de sfeer, hier valt alles samen”, was de beschrijving. Ook wij zijn het daar mee eens.
Wil je met een grotere groep komen eten? Reserveer dan vantevoren even. Er zijn allerlei mooie ruimtes en arrangementen die aangeboden worden. Daarnaast beschikt Resumé een groot terras, dat 60 zitplaatsen biedt, met een prachtig uitzicht op het water.
Bij Resumé vier je vooral het leven, en dat is spontaan toch het allerleukst. Loop binnen en neem plaats aan de foodbar. Er is namelijk niks lekkerder dan een goed glas champagne gecombineerd met een tafel vol goed eten. Denk aan vers gesneden hammen, heerlijke kazen en allerlei warme en koude gerechten.
Sinds 2024 heeft Resumé een Bib Gourmand ontvangen, een onderscheiding van Michelin die prijs-kwaliteitverhoudingen erkent. Resumé is de ideale keuze voor fijnproevers die op zoek zijn naar bijzondere en betaalbare culinaire ervaringen.
Resumé organiseerde onlangs haar eerste fish-bar. De Buik was uitgenodigd en leerde over fileren en vaak ongebruikte delen van verschillende vissoorten.
Resumé is de wine- & foodbar van Saskia de Kuijer en Rik van de Laar, eigenaars van het uitstekende restaurant 6&24. Ook Resumé mag er wezen.
Geniet van de volgende voordelen: