- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Den Haag Centrum
- Keuken
- Frans, Fusion, Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Kleine gerechtjes
- Prijsniveau
- Wat duurder
Bij Sequenza op het Spui eet je al jaren op een hoog culinair niveau. In 2022 nam de jonge Groningse chef Thales Wolters de zaak over, maar de oude fans van Sequenza kunnen opgelucht ademhalen: het eten is nog altijd goed. Wolters geeft zijn eigen draai aan de moderne Franse keuken, waarbij het menu om de paar weken wisselt. De inrichting is met zwarte leren stoelen en wit linnen klassiek gebleven. Culinair genieten in de zon? Bij mooi weer biedt Sequenza een aantal tafels aan in de schattige stadstuin.
Foto's: Jennifer Janssens
De Buik van Den Haag portretteert jonge, veelbelovende chef-koks. In deel vijf Thales Wolters (30) en Jelmer Kok (34) van restaurant Sequenza op het Spui.
Bij Sequenza, al jarenlang het adres voor fine dining op hoog niveau, laten Thales Wolters en Jelmer Kok je in rustige sfeer genieten van mooie gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: