BanhMi & Caphe brengt de Vietnamese baguette en koffiecultuur naar Den Haag. Knapperige bánh mì, loempia’s en authentieke koffie met een Europese én Aziatische twist.
Bij Moos kun je terecht voor een biertje, maar net zo makkelijk blijf je hangen tot het diner met de veelzijdige gerechten die uit Zuid-Europese landen komen.
Tijdens een avond bij Selene, een restaurant van chef Lorenzo aan de rand van de zee in Kijkduin, maak je een culinaire reis door de maanfases.
Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
Brasserie Runners is een moderne buurtbrasserie in Benoordenhout met warme sfeer, klassiekers in een fris jasje en een verwarmd terras in Den Haag.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Café Constant in de Neptunusstraat in Scheveningen doet kleine hapjes en uitgebreid diner. Geïnspireerd op een Franse bistro smaakt alles goed.
Gek op ceviche en de Peruaanse keuken? Dan moet je echt naar Callao op de Dr. Lelykade, het Peruaanse restaurant van de beroemde chef-kok Jaime Pesaque.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
De Poentjak aan de Kneuterdijk is een van de oudste Indonesische restaurants van Den Haag. Het serveert traditionele gerechten van goede kwaliteit.
Geniet van de volgende voordelen: