Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Café Pan in de Louise de Colignystraat is een groot, gezellig buurtrestaurant in het Bezuidenhout. Je kunt er borrelen, maar ook uitgebreid dineren.
Bij de Kwartel op het Zuiderstrand kun je lekker biologisch eten aan het strand. Chef-kok Sam Farghali kookt heerlijk vlees, vis en vegetarisch.
Wie houdt er niet van de sushi van de Sushimeisjes? Met meerdere vestigingen in Den Haag kun je hun sushi overal vinden.
Robin Collard en Joske Meijer hebben met Ethica op de Dunne Bierkade een heerlijk restaurant opgebouwd waar het draait om duurzaam genieten.
Bij Happy Tosti in het centrum van Den Haag, kun je genieten van tosti's, panini's of soepen.
Bij Mad'Ras in Den Haag geniet je van authentieke Indiase gerechten zoals kebabs en curry’s in een moderne setting. Ontdek de smaak van India.
Café Soof is een heerlijke groene oase van rust, middenin de stad. In de tuin van het Nutshuis kun je bij Café Soof ontbijten, lunchen en borrelen.
Geniet van de volgende voordelen: