De Filosoof is een gezellige wijnbar in de Molenstraat. Je drinkt er wijn uit landen als Azerbeidzjan, Moldavië en Georgië en eet er Perzische hapjes.
De Poentjak aan de Kneuterdijk is een van de oudste Indonesische restaurants van Den Haag. Het serveert traditionele gerechten van goede kwaliteit.
Bij Elea op het chique Noordeinde kookt chef-kok Takis Panagakis moderne gerechten met een Griekse twist.
Bij Sana Sini op de Thomsonlaan eet je de Molukse keuken. Het huiskamerachtige restaurant wordt gerund door chef-kok Leila de Fretes en haar man Roberto.
Dimitri Heinrichs is de chef bij Cottontree City by Dimitri. Aan het statige Lange Voorhout kookt hij verfijnde gerechten met een klassiek Franse basis.
Maruyee Inaum is de eigenaar van My Cookery in de Prins Hendrikstraat. Bij My Cookery kun je lekker Thais eten en ook Thaise kookworkshops volgen.
Seoulful Chicken & Bibim zit in de Wagenstraat in het bruisende Chinatown. Het Hot Buns Café serveert buns, pannenkoeken en noedels, allemaal halal.
Brute Bonen Espressobar is in 2023 opgericht door Jop en Pieter-Paul. Bij hun proeflokaal op Binckeiland drink je lekkere koffie en eet je kleine hapjes.
Amier Restaurant is een Libanees restaurant op de Korte Poten in Den Haag. In deze gezellige familiezaak eet je mazza, Libanese gerechten om te delen.
Bij het Gouden Kalf in de haven van Scheveningen draait het om lekker en creatief eten en drinken. Op de kaart vind je vooral vis- en vleesgerechten.
Geniet van de volgende voordelen: