Aan tafel of to-go: het kan allebei bij Served

De Coolsingel is een nieuwe sap- en lunchbar rijker. Bij Served kun je nu terecht voor een on-the-go maaltijd, of je kunt plaatsnemen in de mooie zaak.

2 Apr 2018 Simone Swinkels

blogger Simone is student journalistiek. Ze wil zoveel mogelijk nieuwe restaurants uitproberen en een gezonde levensstijl aanhouden. Dat is geen gouden combinatie.

Restaurant toevoegen aan favorieten

Served

Coolsingel 8, Rotterdam Maaltijd: LunchOntbijt Stadsdeel: Centrum Keuken: Internationaal Prijsniveau: Betaalbaar Bekijk restaurant

Aan tafel of to-go: het kan allebei bij Served

Half maart heeft Served haar deuren geopend. Iedereen kan er terecht voor sapjes, koffie en sandwiches. Je hebt de keuze om plaats te nemen in de zaak of je bestelling mee te nemen.

Als je Served binnenstapt, vallen direct de in manden tentoongestelde verse groenten en fruit op. De sapjes worden allemaal vers bereid; je kunt meekijken hoe ze het klaarmaken om er zeker van te zijn. “Ik vind het belangrijk dat de juices vers zijn en niet van tevoren al bereid worden. Zo weet de klant zeker dat ze verse en gezonde juices meekrijgen”, aldus eigenaar Paul.. 

Betekenis 


Over het logo is goed nagedacht. In het logo zijn verschillende dingen terug te zien, welke de zaak samenvatten. Aan de ene kant zie je het woord ‘served’, waardoor je het gevoel krijgt dat je binnen plaats kunt nemen en het eten aan je geserveerd wordt. Verder zie je dat een vrouw met een koffie in haar hand rent. Dit verwijst naar het to-go gedeelte wat zij aanbieden. Bovendien zijn de woorden ‘juice’, ‘sandwiches’ en ‘coffeecafe’ hierin beschreven, wat het hele concept aanduidt.

Lunch-to-go 

Je kunt niet alleen koffie of sapjes meenemen, maar ook sandwiches. Deze zijn dusdanig gemaakt dat ze makkelijk zijn om mee te nemen om onderweg op te eten. Doordat ze niet uitpuilen van het eten wordt het knoeien grotendeels voorkomen. 


Served is Paul zijn eerste horecazaak en zit gevestigd op de Coolsingel naast Blushing en dicht bij het Hofplein. “Ik zag dat er in sommige steden op de hoek van de straat van dit soort zaakjes zaten, waar je een sapje of makkelijke lunch af kan halen. Hier is dat nog niet zo makkelijk. Daarom wilde ik graag deze zaak starten. Ook is de locatie is geweldig voor dit concept, omdat er veel doorstroom van mensen is. Daar kwam ook nog bij kijken dat dit pand vrijkwam, omdat het kantoor hiernaast graag een plek had voor tussen de middag. Twee vliegen in één klap”, sluit Paul af.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
7 stops voor een culinaire wereldreis in de Markthal

Voor de lezers van de Buik zetten we hier zeven tips voor de Markthal op een rij, met diverse smaken van over de hele wereld.

Wijnbeurs.nl tipt het witte eigenwijze geheimpje uit Italië: Pecorino

De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als tweede de witte, eigenwijze Damasco Pecorino.

‘Als één tafel een kan hard lemonade bestelt, wil het hele terras een kan’

In dit verhaal bespreken we Hard lemonade, een ‘jenever mixed drink' bedacht door Nolet Family Distillery in Schiedam, bij de Pui, Bokaal en Biergarten.