Black Smoke presenteert de 'Open Vuur Lunch'

Black Smoke bij de Van Nelle Fabriek organiseert de Open Vuur Lunch: een 3-gangenmenu met gerechten van Jord Althuizen en Sarah Puozzo van de barbecue.

21 Jul 2022 Flora Bakker

blogger Flora is een geboren Rotterdamse en echte Bourgondiër. Haar liefde voor eten & drinken én de stad deelt zij graag met anderen en kan zij perfect combineren bij de Buik..

  • 21 Jul 2022

Black Smoke presenteert de 'Open Vuur Lunch'

Black Smoke en televisieprogramma 'Open Vuur' organiseren deze zomer samen de 'Open Vuur Lunch'. Barbecuekoning Jord Althuizen en 'Master of Pasta' Sarah Puozzo, tevens chef op Vlaams kookkanaal njam!, bundelen hun krachten om in juli en augustus op zaterdag een vlammende lunch te bereiden. 

Koken op open vuur 

Samen met andere njam!-koks en Bourgondiërs Dominique Persoone en Tom Degroote delen Jord en Sarah één grote passie, namelijk barbecueën. Ter promotie van hun programma op het kookkanaal en als eerbetoon aan het koken op open vuur hebben zij een 3-gangen menu samengesteld wat je tot en met 27 augustus iedere zaterdagmiddag kunt bestellen in het barbecuerestaurant bij de Van Nelle Fabriek. Het menu is alleen te bestellen per tafel, dus verzamel een grote groep vleesliefhebbers en maak snel een reservering. 

Het menu 


Foto - Stephanie Bex: De porchetta, het Italiaanse buikspek, van Jord moet je beslist eens geproefd hebben 

Het menu bestaat uit een voorgerecht van een taco met Barbacao rund en een geroosterde bruschetta met Italiaans buikspek van tweetal Dominique en Jord. Aansluitend verzorgen Tom en Sarah het hoofdgerecht: bistecca & drunk tomatoes. Het gerecht bestaat uit een 8 weken gerijpte entrecote met in wodka gemarineerde en op vuur geroosterde tomatensalade. Al het vlees wat bij het menu geserveerd wordt, wordt uiteraard bereid op de BBQ. Na al dat vleesgeweld sluit je de maaltijd af met een Bananarama Hardshake, de milkshake voor vuurfreaks. 

Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan snel via de website van Black Smoke zodat je verzekerd bent van een plekje!

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
De Stoofboot: stoofvlees, friet en een biertje op de Rotte

Bar Alaska en Rivercity slaan de handen ineen voor de Stoofboot. Een rondvaart over de Rotte met stoofvlees, dekentjes, goed gezelschap en een biertje.

Chef Michael van der Kroft van Tres over andere smaakmakers dan zout

De Buik spreekt smaakmaker Michael van der Kroft, de chef van Restaurant Tres die net een Groene Ster toegekend kreeg van Michelin.

Chez Jan opent de deuren van haar hotdogkiosk op Rotterdam Centraal Station

Chez Jan serveert vanaf nu haar hotdogs ook op Rotterdam CS. Snel, smakelijk en verkrijgbaar tot aan december naast spoor 2.