Grote broer van Ter Marsch & Co opent aan Witte de With

Het populaire Ter Marsch & Co krijgt een grote broer. Café Ter Marsch opent aan de overkant. Signature dish zijn geen burgers, maar kippetjes!

4 Apr 2016 Maran Eva Smit

blogger Rechtsfilosofe die graag schrijft en dan het liefst over eten en drinken.

Grote broer van Ter Marsch & Co opent aan Witte de With

Jawel! Het o zo populaire Ter Marsch & Co krijgt een grote broer aan de Witte de With: café Ter Marsch. Je hoeft ook niet ver te zoeken, want het café bevindt zich schuin tegenover Ter Marsch & Co. Signature dish? Geen hamburgers, maar kippetjes van de grill. De deuren zullen dit voorjaar nog openen en je kunt er straks zeven dagen per week terecht voor lunch, borrel en diner. Top!

Eet je bij broertje Ter Marsch & Co prijswinnende hamburgers (beste burger van Rotterdam in 2014, zelfs beste burger van Nederland in 2015) bij z'n grote broer eet je straks vers gegrilde kippetjes en kun je er gezellig borrelen. Middenin de zaak komt een Churrasco grill te staan, waar die kip, maar ook de entrecotes, goed op kunnen worden bereid. 


De Churrasco grill!

Zoals je gewend bent van Ter Marsch & Co serveren ze ook bij het café eerlijke producten van goede kwaliteit voor een toegankelijke prijs. Borrelen is er ook geen probleem: wijn, cocktail en bier worden vergezeld door originele bar bites als Aziatische steambuns, citroenkip en gefrituurde spiering met beurre noisette. 

Bij Café Ter Marsch is - gelukkig - ook meer plek! Bijna 90 zitplekken, een open keuken en grill waaraan de kippetjes langzaam goudgeel kleuren. Die kippen vormen dan ook de signature dish van Café Ter Marsch. Al zullen er op de grill en in de keuken nog vele andere lekkere gerechten klaargemaakt worden en er komt een uitgebreide lunchkaart.


Artist impression van het nieuwe Café Ter Marsch. 

De verbouwing is op het moment in volle gang en ze hopen eind deze, begin volgende maand operationeel te zijn. We houden je uiteraard op de hoogte!

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.

Sharon de Groot 4 Apr 2016, 20:33

Kunnen jullie navragen welk bedrijf het interieur doet? Thanks!!

Sylvia Visser 8 Apr 2016, 11:46

Ik hoop zo dat het biologisch vlees en kip gaat worden!

Lees ook deze verhalen
Rotterdam kiest terras-topper van 2025 (en jij beslist mee)

Ondernemen010, het platform van de gemeente Rotterdam voor Rotterdamse ondernemers, en de Buik starten een zoektocht naar het mooiste terras van 2025.

Dit zijn ze: de fijnste terrassen aan het water in Rotterdam

Met heet weer het terras op? Kan gewoon! Buik zet de leukste restaurants en terrassen aan het water in Rotterdam voor je op een rij.

Denzel en Demelza Dumfries scoren in Young Harvest: hun eigen café met Caribische smaken

De Buik sprak Denzel en Demelza Dumfries over hun nieuwe Young Harvest, een all-day café, leer- en werkbedrijf met Caribische smaken op Zuidplein.