Zomerkriebels in de Buik!

We hebben Zomerkriebels in de Buik. De Buik van Rotterdam deelt samen met horecaondernemers de positieve energie die we in de Rotterdamse horeca terugzien.

4 Jul 2022 De redacteuren Rotterdam

blogger De redacteuren van De Buik van Rotterdam hebben één ding gemeen: ze praten de hele dag alleen maar over eten en drinken, en waar ze dat doen en wanneer.

Zomerkriebels in de Buik!

Wat kunnen wij toch genieten van heerlijk eten en drinken, helemaal in de zon op een terras, in een mooie tuin of buiten aan het water. De positieve energie stroomt weer door de stad en je merkt dat iedereen het gemis aan horeca van de vorige jaren ruimschoots aan het inhalen is. Om het enthousiasme te delen, hebben we weer een krant uitgebracht (klik hier voor de vorige editie van de krant) met verhalen vanuit het hart van de horeca. Nieuwsgierig? Lees hem hier online of loop binnen bij de restaurants en kroegen van Rotterdam!

Een podium voor de Rotterdamse horeca 


Na de succesvolle uitgave en ontvangst van onze eerste krant eind vorige zomer, vonden we het tijd voor een nieuwe editie. Omdat het fijn is om iets tastbaars in je handen te hebben, ook al kom je graag op onze site of socials. Om ook op papier onze liefde voor de horeca te delen, overal in de stad, maar vooral in onze geliefde zaken. Om de hardwerkende mensen die de Rotterdamse foodcultuur vormen een podium te geven. Flora Bakker, hoofdredacteur de Buik van Rotterdam: "Natuurlijk hebben veel zaken nog steeds uitdagingen, maar we vinden het knap hoe creatief iedereen hiermee omgaat en het er het beste van maakt. Het is mooi om te zien dat iedereen blij is dat zij hun vak weer kunnen uitoefenen zoals ze gewend zijn en willen, en dat ze het gelukkigst zijn als ze hun gasten blij kunnen maken en kunnen ondernemen." 

De Garde van de Buik 

Het podium dat we de Rotterdamse horeca willen bieden beperkt zich niet tot deze krant. Kijk vooral op onze site en social media voor pakkende verhalen en het laatste horecanieuws. Ook zijn we begin dit jaar gestart met de Garde van de Buik. Samen met de fantastische club horecaondernemers die zich inmiddels aangesloten heeft, kunnen wij de schijnwerpers nog meer op de Rotterdamse gastvrijheidssector zetten. Net als wij, zien zij het belang in van fijne restaurants en bars en zoeken wij samen de verbinding op om met elkaar en als stad verder te kunnen groeien. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van deze ondernemers. Op naar nog meer zomerse dagen, mooie openingen en spannende initiatieven. Wil je meer weten over de plannen van Rotterdamse horecaondernemers en ben je benieuwd welke collega’s zij zelf nou bezoeken als ze een dagje vrij zijn? De krant ligt verspreid door de Rotterdamse horeca, maar kun je ook HIER lezen.

Wij wensen iedereen een prettige en smakelijke zomer toe!

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen