Barbara Blaak

Blogger

Barbara Blaak is marketingcommunicatie adviseur en een fanatieke thuiskok. Ze kookt graag voor anderen en droomt ervan om ooit haar eigen horecazaak te hebben. Voor de Buik gaat ze langs bij Rotterdamse chefs. Ze bespreken het leven in de keuken en eten samen een favoriet gerecht.


Bistro du Tap: uitstekende Franse klassiekers in de oude dorpsbakkerij van Nieuwerkerk

De Buik ging langs bij Bistro du Tap in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze bistro van Lex en Pascal streeft naar de authentieke Franse keuken.

Michael Schook van Putaine: spanning en eenvoud op je bord

De Buik gaat in gesprek met chef Michael Schook van restaurant Putaine en restaurant Héroine in Rotterdam.

Bij Gym & Gin van Kevin Valkhoff is het rijkelijk genieten

Barbara Blaak gaat voor de Buik langs bij Kevin Valkhoff van Gym & Gin in Kralingen. Ze praten over zijn liefde voor koken en zijn signature dish.

Klaartje verstaat de kunst van het koken

Voor de Buik gaat Barbara Blaak in gesprek met Klaartje van den Dool van Klaar Gemaakt. Ze bespreken haar manier van koken en de signature dishes.

Marcel Beijerling: "De smaak van vuur is met niets vergelijkbaar."

In de nieuwe serie van de Buik gaan we langs bij een Rotterdamse chef. In de eerste editie gaat Barbara in gesprek met Marcel Beijerling van Plein Oost.

Ter Marsch bakt de ultieme hamburgerbol in een eigen bakkerij

Ter Marsch begint een bakkerij! Samen met Edwin Klaasen van Desemenzo heeft Ter Marsch de ultieme hamburgerbol ontwikkeld en die is binnenkort te koop.