Dijlan van Vlimmeren
Blogger
Culinair journalist Dijlan van Vlimmeren is bezeten van eten. Ze schrijft vanuit haar eigen tekstbureau Panna Cotta.
Blogger
Culinair journalist Dijlan van Vlimmeren is bezeten van eten. Ze schrijft vanuit haar eigen tekstbureau Panna Cotta.
Binnenkort opent in het Kralingse Bos De Boshut. Frank Huson en Maaike Groenewegen creëren een plek waar je kan genieten, zonder al te veel poespas.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met London Loy, die zijn favoriete adresjes prijsgeeft.
We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.
Een facelift, een verbeterde kaart, een paar extra kwaliteitswijnen en una stella nascente is herboren. Met Bar di Vicini is Kralingen nóg leuker geworden.
Op 20 juni opent Bar Picar op de hoek van de Schiedamse Vest en Witte de Withstraat een mediterrane eet- en drinkbar met een megaterras.
Geniet van de volgende voordelen: