Emma van der Horst

Blogger

Emma komt uit Zeeland en woont sinds kort in Rotterdam. Ze had een bedrijf in catering en voedselonderwijs, naast haar baan als docent in het basisonderwijs en later als instructeur Hospitality op een middelbare school. Ze is op dit moment werkzaam in de Rotterdamse horeca en doet een studie Foodjournalistiek. Haar wens is om haar passies koken, eten en het schrijven daarover te combineren en een baan te vinden die daar bij perfect past.

Javaans-Surinaams restaurant Ricetables doet het net even anders

Bij Ricetables in Katendrecht maken jeugdvriendinnen Whitney, Junaidy en Sammy de lekkerste Javaans-Surinaamse specialiteiten voor je.

Familiehuiskamer van de Hoogstraat: Ohana Poké & More

Bij Ohana Poké & More kom je niet alleen voor de Instagramwaardige inrichting, maar ook voor de heerlijke gerechten en het familiegevoel

Ticket naar de tropen: Restaurant COCO in de Hoogstraat

Bij Coco Rotterdam in de Hoogstraat kom je voor de lekkerste vegan pindasoep, prijswinnende pom en coco chicken waar je nooit genoeg van krijgt.

Heropening van La Buvette met nieuw terras, interieur en menukaart

Na een ingrijpende verandering van terras, interieur en menukaart, heropent Frans-geïnspireerde brasserie La Buvette deze week haar deuren.

Gefermenteerde hype: injera's in Rotterdam

Gefermenteerde hype: Bij deze drie Afrikaanse zaken in Rotterdam eet je de lekkerste injera's.

Er komt weer leven in de kelder van het Entrepotgebouw met Tres

In oktober van dit jaar is het zover: Emy Koster en Michael van der Kroft openen restaurant Tres in de kelder van het Rotterdamse Entrepotgebouw.