Erik Saathoff

Blogger

Een rebelse wijnliefhebber uit Rotterdam die Vinoloog werd, en vind dat wijn voor iedereen is. Er moet vooral niet te moeilijk over wijn gedaan worden. Houd van de mooie dingen in het leven, kan genieten van een patatje met maar ook van een 2 sterren diner.

Zoals het vuur bij Black Smoke brandt, brandt het nergens

In 2018 staken Jord Althuizen en Kasper Stuart de barbecues en smokers in het pand bij de Van Nelle Fabriek aan. Wij gingen langs om te zien of het vuur nog brandt.

Calaboose: Indonesische keuken in de remix en cocktails met karakter

Calaboose in Kralingen heeft een nieuwe kaart, dus reden genoeg voor de Buik om weer eens langs te gaan. Chef Ruben 'remixt' hier Indonesische gerechten.

Old Scuola West: ook hier proef je topkwaliteit

In 2022 opende in Little C Old Scuola West, de tweede vestiging van het bekende pizzarestaurant. Ook hier hebben ze pizza's en Italiaanse lekkernijen.

Jesús Malverde: een taco-infused avondje uit

Cocktailbar Jesús Malverde bij Rotterdam Centraal Station is een knalrode taco- en cocktailwalhalla waar je je de hele avond kunt vermaken.

Eten van krijtborden bij eetcafé Otto Hahn

Bij Otto Hahn in Ommoord eet je eetcafé klassiekers en hebben ze dagelijks wisselende specials, zoals ossenhaaspuntjes, buikspek en gerookte zalm.

Eerst de mens, en dan de koffie bij TOM Coffee + Paper Goods: “Ik ben geen barista, ik zet gewoon koffie”

Tom heeft met TOM Coffee + Paper Goods een koffie to-go spot gecreëerd die de enige in zijn soort is en waar persoonlijke aandacht het belangrijkst is.