Eva Grandia<

Eva Grandia

Blogger

Na haar tienerjaren in Nijmegen gespendeerd te hebben aan bedienen in verschillende restaurants, vertrok Eva naar Rotterdam om Communicatie te studeren. Door te schrijven voor de Buik combineert ze haar twee grootste liefdes: schrijven en goed eten.

PEQO laat je geblinddoekt proeven, voelen en beleven

De PEQO show bij Restaurant Rotonde stelt alle zintuigen op de proef. Geblinddoekt proef je verschillende gerechten en dranken, begeleid door een show.

SHIN: de Japanse tapasbar waar herinneringen worden gemaakt

SHIN aan de Rodezand is de Japanse tapasbar met cocktails, Japanse gerechten om te delen, waaronder premium Wagyu rund om herinneringen te maken.

MITTWOCH: een bar waar je zowel wakker als dronken kunt worden

MITTWOCH is een door de Duitse cultuur geïnspireerde ontbijt-, lunch- en borrelbar aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Planet Rolls: waar een internationaal team en keuken samenkomen

Bij Planet Rolls in Rotterdam serveert een team van vluchtelingen een internationale keuken, van gevulde wrap tot friet tot burger.

Holy Moly: Ter Marsch & Co sleept weer een prijs binnen

Ter Marsch & Co is een burgerbar die al meermaals bekroond is voor haar hamburgers. De Holy Moly hamburger heeft tevens een prijs in de wacht gesleept.

Asian Bistro Noni: op eigen wijze genieten van Oosters in Noord

Asian Bistro Noni serveert Aziatische shared dining met een eigen draai. Bij dit restaurant in Rotterdam Noord kun je terecht voor lunch of diner.