François Geurds

Meesterkok

Hij leerde het vak van Cees Helder, The Godfather van de Nederlandse gastronomie. Hij vormde zijn kookvisie bij The Fat Duck dat in de tijd dat hij er sous-chef was. Dat werd uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Inmiddels heeft hij drie Michelinsterren achter zijn naam staan: twee voor FG Restaurant, één voor FG Food Labs. Ook heeft FG Bistro bib gourmand status.

10 jaar FG Restaurant** en 5 jaar FG Food Labs*: "De smaak is voor mij allesbepalend"

Ter ere van het tienjarig bestaan van FG Restaurant** en vijfjarig bestaan van FG Food Labs* blikt eigenaar François Geurds terug op de afgelopen jaren.

Het leven is te kort voor slechte wijn

Columnist Francois kreeg de kans om een van 's werelds meest exclusieve wijnen te proeven. Lees met ons mee!

Superstar Chef: zwoegende BN'ers gaan voor sterrenniveau

Superstar Chef is vanaf 24 april op de buis. BN'ers halen alles uit de kast om sterrengerechten te maken. François is een van de juryleden en vertelt zijn bevindingen.

Kampioenschap & kaviaar

François Geurds leert ons in zijn maandelijke column van alles over eten. Dit keer vertelt hij over kaviaar.

Met liefde maak je uiteindelijk de beste koffie

François Geurds heeft een geweldige ModBar staan in FG Restaurant. Maar met goede apparatuur alleen maak je nog geen goede koffie. Onmisbaar ingrediënt? Liefde voor het vak.

Zowel leuk op het bord als in het glas

In zijn maandelijkse column vertelt chef Geurds over de bijzondere ingrediënten in zijn keuken. Dit keer: roze peper.