Gerdien Barnard

Blogger

Gerdien Barnard heeft al op veel bijzondere plekken op de wereld gegeten. Na haar studies geschiedenis en media & journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte ze ruim 5 jaar bij een reismagazine. Nu is ze freelance tekstschrijver en journalist. Ze lust alles, eet graag vreemde dingen en kan zich geen week zonder restaurantbezoek voorstellen, het liefst altijd ergens anders.

Rotonde: verantwoorde verrassing uit open vuur

Restaurant Rotonde in Rotterdam staat voor verantwoord, lokaal en groen eten. Chef Jord bereidt alle gerechten op een open houtvuur in het restaurant.

De chefs van morgen: Tai Pham van 1714 Schiedam

In deze serie brengen wij de aankomende talenten in de Rotterdamse keukens in beeld. In deze editie spreken we met Tai Pham van 1714 Drinks & Bites.

De twee gezichten van Tante Toos uit Capelle

Tante Toos in Capelle is zo'n gezellige tante die de lekkerste pannenkoeken voor je maakt, maar 's avonds ook een prima 'volwassenendiner' serveert.

Summer High Tea bij Yoghurt Barn: smoothies en sandwiches

De Summer High Tea van Yoghurt Barn is zonder thee. Je krijgt echter zoveel lekkers - van yogtails tot zomerfruit - dat je niet eens aan thee denkt!

Josh & Juuls Foodbar in Bergschenhoek: feel-good food om te delen

Bij Josh & Juuls Foodbar in Bergschenhoek betekent eten: delen. Tijdens het borrelen is er een uitgebreid menu met comfort food van kwaliteit.

Een Perceel vol bloemen: op het bord en in het nieuwe interieur

Restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel heeft een nieuw interieur. Wij gingen lunchen en kwamen om in de bloemen. Op het bord en aan het plafond.