Gisela Clarke

Blogger

Gisela nuttigt haar wijn het liefst met gefrituurde snack en haar koffie met een croissantje. Een stad ontdek je het best door op zoveel mogelijk plekken te eten en te drinken. Gisela (zelfstandig tekstschrijver, vertaler, en foodie) zet haar Rotterdamse eet-avonturen maar al te graag smakelijk op papier, zodat de rest van de wereld ook van haar ontdekkingen kan genieten.

Grillen, kluiven en kwijlen met het DIY BBQ-pakket van The Ribtastic Brothers

Wat doe je als je op vrijdagavond wél zin hebt in spareribs, maar geen zin hebt om uitgebreid te barbecueën? Dan bestel je het DIY BBQ-pakket van The Ribtastic Brothers. Om je vingers bij af te likken!

Sunday Brunch bij Mangiare

Bij Mangiare kan je op zondag nu terecht voor een heerlijke Sunday Brunch mét Bloody Mary

Rotterdamse melk tappen bij ’s werelds allereerste drijvende boerderij: de Floating Farm

De Rotterdamse Floating Farm is ’s werelds eerste drijvende boerderij. Op vrijdag en zaterdag zijn de boerderij en bijbehorende winkel geopend voor publiek.

Op grootse hoogte high-teaën op de Euromast

De hoogste high tea van Rotterdam vind je bij de Euromast. Hier smul je van zoete en hartige lekkernijen terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht.

Boost je gezondheid bij Mr. Salad

Mr. Salad is dé plek voor gezonde én lekkere salades, bowls, sandwiches en zoetigheden. Genoeg vega(n) opties en alles is naar wens samen te stellen.

Tropische taferelen bij The Garden of BIRD

The Garden of Bird is een uitnodigende stadsoase waar je gedurende de zomermaanden niet alleen heerlijk kan eten, maar ook lekker kan dansen.