Hans van de Meeberg<

Hans van de Meeberg

Hoofdredacteur Amsterdam

Hij vindt wijn eigenlijk belangrijker dan eten maar kan heel erg gelukkig worden wanneer deze elkaar tot een hoogtepunt brengen. Hij houdt van delen maar niet van shared dining en vindt hoofdgerechten vrijwel altijd teleurstellend. 

Hans schijft ad hoc ook over eten, kunst en wijn voor bladen en blogs als Proefschift, FD Magazine en Villa d’Arte. Daarnaast start hij binnenkort een speciale sommeliers app en is bezig met een site waar topchefs recepten kunnen delen met ervaren hobbykoks.

Dé 5 eettips in Italië volgens Hans van de Meeberg

Hoofdredacteur van de Buik van Amsterdam Hans van de Meeberg geeft 5 top tips om te eten in Italië plus een tip met een Michelinster.

De nieuwe sterren van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht?

Welke restaurants in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kunnen dit jaar rekenen op een (tweede of derde) Michelinster? De Buik doet een voorspelling.

Restobars: waar bars en restaurants samenkomen

Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer duikt in een nieuwe trend: de restobar. Waarom zijn deze in opkomst en waar kan je ze vinden in Rotterdam?

FG Restaurant ontvangt internationale sterrenchef Mauro Colagreco

François Geurds van FG restaurant en Mauro Colagreco van Mirazur in Frankrijk hebben drie dagen samen een prachtige lunch verzorgd in Rotterdam.

Deze negen zomerbieren mag je deze zomer niet missen

Met deze negen Rotterdamse zomerbieren kom jij de zwoele zomeravond wel door. Op het terras, aan de bar of ergens in het park of in de tuin.