Jeroen Mooijman
Fotograaf
Jeroen Mooijman is fotograaf, onder andere voor de De Buik van Rotterdam.
Fotograaf
Jeroen Mooijman is fotograaf, onder andere voor de De Buik van Rotterdam.
Na een zinderende finale tijdens Rotterdamse Kost is het Rotterdams Kooktalent van 2017 bekend! Lees het hier.
De Buik werd uitgenodigd door mosselman André de Ronde om een dagje mee te varen met de mosselboot Bru27 - Elisabeth.
Maidie van den Bos van Bloesembar maakt cocktails met gin, vlierbloesem en wildgeplukte rabarbar uit Barendrecht en geeft ons het recept.
Barbara Blaak voelt chefs aan de tand over hun smaak en stijl. Dit keer is het de beurt aan Bas Hoog, chef-kok bij Het Experiment in Delft.
Twee klappers: de nieuwe zaken Lola en Café Ter Marsch en verder uitjes naar Berkel, Schiedam, De Dakakker en een preview op een heel bijzonder diner in de Rozentuin.
Groente, kruiden en fruit uit de lokale dakakker. Restaurant De Jong en Bird zijn de gelukkige die verse producten mogen afnemen van de dakakker.
Geniet van de volgende voordelen: