Laurie Haanschoten
Blogger
Laurie is een echte Bourgondiër en studeert journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Vooral wanneer er buiten de deur wordt gegeten is ze op haar best.
Blogger
Laurie is een echte Bourgondiër en studeert journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Vooral wanneer er buiten de deur wordt gegeten is ze op haar best.
Comedor komt voort uit de Mexicaanse cantina's. Dat gevoel moet gaan ademen door het eten en drinken, maar ook door de muziek en de kunst. Opent binnenkort
Het monumentale pand van Station Noord krijgt nieuw leven ingeblazen: De Raaf. De Buik spreekt eigenaren Melvin Oostrum en Mickey Fentross.
De Bakkerette van Bas Kornet gaat verhuizen naar een monumentaal pand recht tegenover het Stedelijk Museum Schiedam, in het voormalig bioscooppand Monopole.
Twee jaar na de opening krijgt Masa’s menu een opfrisbeurt. De Buik gaat langs bij de Mexicaanse zaak aan de ‘s Gravendijkwal.
Vanaf 28 juni kun je langs bij de unieke pop-up van Bakkit en Bagel Bagel op het Zwaanshals voor topkwaliteit zoet én hartig.
Tim by Harries van wijnkenner Harrie Baas, oprichter van Harries wine & deli, en chef-kok Tim Groeneweg opent binnenkort op de Hoogstraat in Rotterdam.
Geniet van de volgende voordelen: