Lieke van Wilpen<

Lieke van Wilpen

Blogger

Als hospitality consultant maakt Lieke van haar grootste passie haar werk. Inspiratie opdoen, de trends volgen en concepten ontwikkelen waarbij gastvrijheid de belangrijkste waarde is. Daarnaast zet ze zich met haar eigen vergroeningswinkel in voor een biodiverser Rotterdam

Renilde: een culinaire stadsoase bij uitstek

De Buik ging voor een ‘all-in’ ervaring in het Depot en maakte voor haar bezoek aan Renilde ook een rondgang door de exposities van het depotgebouw.

De gedaantewisselingen van Lou in Noord

De Buik ging langs bij listening bar Lou, voorheen Barlou, om te genieten van de gerechten met allerlei smaakcombinaties en culinaire invloeden.

Een kennismaking met Fundamental Eatery pop-up

Merel Charlotte en Bastiaan openden toegankelijke pop-up Fundamental Eatery aan het Weena, waar ​verbinding tussen smaken, kunst en design centraal staat.

Bij TEDS weet je dat je goed zit

De Buik ging langs om sfeer te proeven en schoof aan voor een smakelijke lunch bij TEDS place op de Lijnbaan, waar je heel de dag door kunt brunchen.

Een kijkje in de keuken bij Hof van Charlois

De Buik nam een kijkje bij Hof van Charlois, waar je kunt genieten van Italiaanse gerechten en waar jongeren geholpen worden in hun zoektocht naar werk.

Restaurant Fermin brengt je dichter bij de natuur

Uit eten bij Fermin in Rotterdam Noord brengt je dichter bij de natuur. Laat je verrassen door vers geplukte ingrediënten en pairing met natuurwijnen.