Lucas Boot

Blogger

Groeide op met zijn vaders klassieker: rookworst met ketchup en bonen. Besloot culinair meer uit het leven te halen en startte een cateringbedrijf en tekstbureau voor foodcopy.

Eerste hulp bij bier brouwen

Lucas gaat een dag op stap met brouwvereniging Rotterdam en leert alle fijne kneepjes van het bierbrouwen

Manuela Goncalves Tavares: “Dit werk is een drug”

Manuela Goncalves Tavares leefde het afgelopen jaar in een achtbaan die haar de titel Smaakmaker van 2018 bezorgde.

KINO's keuzekwelling

De combinatie film-eten uit zich vaak in een bezorger aan je voordeur en Netflix op je laptop. Tenzij je aanschuift in KINO. We probeerden de nieuwe kaart.

Scheikundelessen bij Otto Hahn

Tijdens het dineren bij eetcafé Otto Hahn bij het Binnenhof in Ommoord leerden we een scheikundeles en maakten we kennis met 'gewoon goed eten'.

The Suicide Club: cocktails met wasabi

Bij The Suicide Club zitten ze niet stil. Onlangs werd het terras uitgebreid en de menukaart vernieuwd. Van zalm in zwarte thee met drop en gember tot mezcal met wasabi.

Dudok In Het Park: romantisch recreëren

De ondernemers achter Dudok zagen Het Park opleven en openden daarom een nieuwe zaak in Het Heerenhuys: Dudok In Het Park.