Madelon van der Tol<

Madelon van der Tol

Blogger

Madelon van der Tol houdt van humor en opbouwende kritiek. Ze schrijft en eet al twee decennia met liefde en verwondering. Als kind was ze een slechte eter, maar dat heeft ze later meer dan goed gemaakt. Ze gaat het liefst iedere dag bij een nieuw restaurant eten en kan net zo blij worden van de toko als een sterrentent. Recent geminderd met alcohol en vlees houdt ze alcoholvrije en vega opties goed in de gaten. Als moeder van drie weet ze bovendien wat echt kindvriendelijke horeca is.

Silbar: je nieuwe favo Mexicaan in Noord

Silbar aan de Bergweg is open en de Buik ging langs om de Mexicaanse gerechten (en drankjes) te proeven.

Copper Branch: een plantaardige oase in het hart van Rotterdam

Copper Branch biedt heerlijke, plantaardige gerechten aan in Rotterdam. Geniet van voedzame bowls, bekroonde broodjes en duurzame comfort food.

DUKI: een verstopte izakaya met geweldige cocktails en Japans streetfood

De Buik gaat langs bij Izakaya DUKI, een laagdrempelige Japanse pub met Japanse streetfood hapjes en de beste cocktails, bij Duke of Tokyo in Rotterdam.

Lunchen met signatures en specials bij François Geurds' S.O.S.

SOS is een laagdrempelige plek waar je snel je lunch kunt eten. De Buik ging langs en probeerde Sandwich, Okonomiyaki, Soups en meer van chef François Geurds.

Savor&Nosh: Een smaakvolle huiskamer aan het water, middenin de stad

De kaart van Savor & Nosh biedt laagdrempelige opties voor allerlei momenten: koffie en taart, borrels en bites, shared dining en cocktails. Wij proeven voor.

Smaakmakers Tony & Nanako brengen Japan in het hart van Rotterdam

Tony en Nanako zijn één van de Smaakmakers van 2023 en zijn bekend van Ajisan en Shin, hun ramenbars op de Coolsingel.