Paul van den Hooven

Blogger

Je vindt Paul iedere zaterdag als marktslager/worstmaker/BBQ-er op de markt op het Noordplein. Voor hij dat werd, ‘reisde’ hij een 30 jaar door de culturen in de oude wijken van de stad als jongerenwerker en opbouwwerker. En zat aan menig tafel. Die ervaringen maakten dat de stad en haar culturen zijn muze zijn als hij doordeweeks jouw eten maakt. Onder het motto: het leven is te lang om slecht eten in je mik te schuiven. En nu eet en schrijft hij ook nog voor je.

Courzand op Heijplaat: Rotterdamse nostalgie en ruime porties

Bij Courzand kun je eten in een bijzondere ambiance, met nostalgie, in willekeurige volgorde, en ruime porties. De Buik ging langs om te proeven.

Grand Locale in Nieuw Kralingen is open

Het team achter Old Scuola heeft een nieuwe, grote, zaak geopend in Nieuw Kralingen. De Buik ging net voor de opening proeven bij Grand Locale.

C.E.O. Baas van het Vlees: steak met aandacht en smaak

De Buik ging langs bij C.E.O. Baas van het Vlees aan het Deliplein in Katendrecht voor een selectie van voorgerechten en een steak als aanrader als hoofd.

Mijn Chef is gewoon Jouw Chef!

De Buik stak haar neus kort om de hoek van het nieuwe private dining restaurant Mijn Chef in Rotterdam-West.

Garnish: hip met een klassieke slag

De Buik ging langs bij Garnish in Feijenoord van Esra en Fatih Kraman voor een biologisch en halal diner en mocktails.

Het bos in met Restaurant Rotonde

De Buik ging het bos in met Jord en Birk, eigenaren van Restaurant Rotonde, om wild te plukken.