Rens van der Veen
Blogger
Overdag werkt Rens als grafisch ontwerper, ’s-avonds en in het weekend is hij op zoek naar mooie wijnen en gerechten, zij het in eigen wijnkast en keuken – of de horeca van Rotterdam tot Den Haag.
Blogger
Overdag werkt Rens als grafisch ontwerper, ’s-avonds en in het weekend is hij op zoek naar mooie wijnen en gerechten, zij het in eigen wijnkast en keuken – of de horeca van Rotterdam tot Den Haag.
Jelle en Niklas zijn met hun wijnbar na vier jaar een gevestigde naam en vinden het tijd voor uitbreiding. De Buik vertelt alvast meer over deze ontwikkeling.
De Buik ging langs bij de Avonden, waar naast een groot assortiment met wijn, nu ook Europese gerechten geserveerd worden.
Sinds mei zit in appartementencomplex Little C aan de Coolhaven wijnbar en -winkel Côte du Cool. Eigenaresse Joyce vertelt graag over 'haar' wijnen.
De Borrelboer van Maarten Boer in de Hogbogen heeft alle producten voor de borrelbehoeften. Verse hapjes en conserven, bier, cider, wijn en champagne.
De Buik van Rotterdam was bij het wijn-spijsdiner van Vineum en Weingut Schlosser Lieser voor een heerlijk 4-gangen diner met proeverij van rieslingwijnen.
CiderCider brengt de introductie van cider in Rotterdam naar een volgend niveau. In december 2021 opent De Ciderbar in de Rotterdamse Hofbogen haar deuren.
Geniet van de volgende voordelen: