Rens van der Veen

Blogger

Overdag werkt Rens als grafisch ontwerper, ’s-avonds en in het weekend is hij op zoek naar mooie wijnen en gerechten, zij het in eigen wijnkast en keuken – of de horeca van Rotterdam tot Den Haag.

Na vier jaar rôt-walsen is deze wijnbar toe aan uitbreiding

Jelle en Niklas zijn met hun wijnbar na vier jaar een gevestigde naam en vinden het tijd voor uitbreiding. De Buik vertelt alvast meer over deze ontwikkeling.

Bij Bistro-Wijnbar de Avonden wordt niet alleen je glas gevuld

De Buik ging langs bij de Avonden, waar naast een groot assortiment met wijn, nu ook Europese gerechten geserveerd worden.

De nieuwste aanwinst van Little C is Côte du Cool

Sinds mei zit in appartementencomplex Little C aan de Coolhaven wijnbar en -winkel Côte du Cool. Eigenaresse Joyce vertelt graag over 'haar' wijnen.

Alle borrelbehoeften onder één dak bij De Borrelboer

De Borrelboer van Maarten Boer in de Hogbogen heeft alle producten voor de borrelbehoeften. Verse hapjes en conserven, bier, cider, wijn en champagne.

Vineum laat zien wat wijn met eten kan doen

De Buik van Rotterdam was bij het wijn-spijsdiner van Vineum en Weingut Schlosser Lieser voor een heerlijk 4-gangen diner met proeverij van rieslingwijnen.

Pioniers in Nederland: De mannen van CiderCider openen De Ciderbar

CiderCider brengt de introductie van cider in Rotterdam naar een volgend niveau. In december 2021 opent De Ciderbar in de Rotterdamse Hofbogen haar deuren.