Tessa Hoogenboezem

Blogger

Als studente Voeding & Diëtetiek houdt Tessa ervan om de nieuwste eet- en drinktentjes te ontdekken. Want de wereld ontdek je het best via eten en drinken en de mensen die daarvan houden. Bij de Buik combineert ze de liefde voor culinair avontuur met de creativiteit die haar camera haar biedt. 

Uit ons magazine: interview met Ron Blaauw

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.

Smaakmaker Patrick 't Hart van Zeezout* over koken op hoog niveau

Bij Patrick 't Hart van restaurant Zeezout* draait het om zijn restaurant, het team en zichzelf. Iedere dag draait om presteren en beter worden.

Smaakmaker Mercedes Roggen bakt de stad een beetje beter

Mercedes Roggen is een van de Smaakmakers van 2023. Met Bakkit heeft zij volgens de Buik verschil gemaakt in de Rotterdamse foodcultuur.

Smaakmakers Tony & Nanako brengen Japan in het hart van Rotterdam

Tony en Nanako zijn één van de Smaakmakers van 2023 en zijn bekend van Ajisan en Shin, hun ramenbars op de Coolsingel.

Ontsnap aan de drukte bij Noosa Waterfront

Noosa Waterfront bevindt zich aan de Krimpense Surfplas in Krimpen aan de Lek en heeft een scala een klassieke, maar effectieve gerechten.

Genieten op z’n Spaans bij La Trastienda

La Trastienda dat ligt aan de levendige winkelstraat Peppelweg in Schiebroek is een proeflokaal van Spaanse specialiteiten.