Xiang van der Weyden

Blogger

Als studente voeding en diëtetiek is Xiang altijd op zoek naar de beste smaken. Hierbij maakt ze geen onderscheid tussen gluten- en suikervrije lekkernijen en moddervette burgertrutjes. In haar vrije tijd wordt er druk gekookt, geproefd, genoten, geschreven en gelezen.

Cinema Culinair: eten wat je in de film ziet

Cinema Culinair is terug. Vanuit het Keilepand in Rotterdam-West verzorgen zij filmavonden met diner: what you see, is what you eat. Op hetzelfde moment.

Holy Ravioli, zulke ravioli heb je nog niet eerder geproefd

Eetwinkel Holy Ravioli creëert meer dan vijftien soorten ravioli om te laten bezorgen, af te halen of om ter plekke te eten.

Het Maritiem Museum breidt uit met eigen café: Het Lage Licht

Het Maritiem Museum heeft recentelijk een eigen café geopend: ‘Het Lage Licht’, vernoemd naar de vuurtoren waar bezoekers van het café op uitkijken. In het café wordt met zoveel mogelijk lokale en duurzame producten gekookt.

Het is officieel: Juffrouw van Zanten pakt groots uit met de komst van een derde zaak

Juffrouw van Zanten Hillegersberg doet er een schepje bovenop: hier trek je echt een avond voor uit. Sterrenchef Marco Prins gaat gezinnen met en zonder kinderen voorzien van de smakelijkste creaties, met de laagdrempeligheid die we van Juffrouw van Zanten gewend zijn.

Marcel en Linda Dörr blazen Zinc nieuw leven in

Een nieuwe eigenaar, maar hetzelfde concept: Marcel Dörr neemt het stokje over van de Baris-dynastie. Ook na de overname smullen we bij Zinc nog steeds als vanouds van de wisselende seizoensgroenten en pure ingrediënten zonder opsmuk.

Arzu opent een tweede vestiging in West

Arzu staat niet stil: na een succesvolle start aan de Bergweg, zal ook het Middellandplein worden voorzien van foodbars en pannenkoeken waar je u tegen zegt.