Zeldi Storni<

Zeldi Storni

Blogger

Eten en fit zijn, dat zijn 2 woorden die Zeldi het beste omschrijven. Wat niet altijd de makkelijkste combinatie is. Vandaar dat de voorkeur veelal uitgaat naar restaurants met een gezondere insteek, bij voorkeur met lokale producten en ingrediënten. Haar omgeving vraagt haar regelmatig om restaurant advies. Zeldi d'r 'cheatmeal' en hetgeen waar ze het meest blij van wordt? Heel erg lekker brood.

Van tap tot tafel: de culinaire verrassing van Kaapse Maria

Kaapse Maria aan de Mauritsweg heeft meer in de mars dan alleen de 24 taps met bier en ciders: verrassende gerechten en een gastvrije sfeer voor iedereen.

De Stoker: nostalgie en finesse in hartje Schiedam

De Buik ging langs bij De Stoker aan de Hoogstraat in Schiedam: een fine-dining restaurant dat Hollandse en Schiedamse trots op het bord brengt.

Met je ‘mates’ naar Box Sociaal in Middelland

Aziatisch-Australische eigenaren Alex en Yudhi komen de Rotterdamse horeca verrijken met Box Sociaal. Wij gingen langs voor het diner om te proeven.

Op Hodenpijl: een oase van rust en bewust genieten

De Buik bracht een bezoek aan Op Hodenpijl waar je bewust en duurzaam kunt eten en waar je volledig kunt opgaan in alles wat de plek te bieden heeft.

Drijvend op de Wijnhaven dineren bij FLOATS

De Buik nam een kijkje aan de Wijnhaven bij het drijvende Floats, waar het team als een school vissen in het water is en Franse, internationale gerechten verzorgd.

Van motorenfabriek naar restaurant, we gaan het eiland op voor De Proefstand

In Krimpen aan de Lek zit De Proefstand, op een eiland bij De Zaag. De Buik ging langs om te proeven van het viergangenmenu en de wijn en sap pairing.