- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table, Grillen
- Prijsniveau
- Wat duurder
De naam zegt het al: de nieuwste toevoeging aan de 1NUL8-familie draait om vlees. In het ruime hoekpand op de begane grond van het gebouw De Hofdame aan de Binnenrotte, waar ook Ah-Un gevestigd is en vlak naast Pol, vind je nu 1NUL8 Let’s Meat. Zoals de naam al zegt biedt 1NUL8 Let’s Meat een walhalla voor vleesliefhebbers. Verwacht hier hoogwaardige stukken vlees van de grill, geserveerd in een interieur van natuurlijke materialen met een palet van 'nude' tinten zoals beige. Stijlvolle dry-age kasten zijn subtiel geïntegreerd en achterin het restaurant bevindt zich een gedeeltelijk open keuken, met daar weer achter de schitterende ruime wijnkast. Er zijn verrassende details, zoals bijzonder stucwerk en elegante patronen. Ook is er een ruim terras aan beide kanten van het pand.
Foto's via Sebastian Doll.
Vergis je niet: dit is geen traditioneel steakhouse. Op de menukaart vind je geen enorme stukken vlees, maar verfijnde klassiekers zoals pata negra, flat iron, ribeye en côte de boeuf. De vleesselectie is zorgvuldig samengesteld door 1NUL8’s executive chef Patrick Hassell. Daarnaast biedt het menu ook een selectie vis- en vegetarische gerechten voor de niet-vleeseters. Naast de ruime selectie aan wijnen, zijn er, zoals we van 1NUL8 gewend zijn, ook goede cocktails. Eigenaren Floris van der Sluis en Fabian Loveriks willen met 1NUL8 Let’s Meat een breed publiek aanspreken, van families en vrienden tot dagjesmensen die op zoek zijn naar een goed, maar toegankelijk restaurant.
De Buik spreekt met Fäbiän Loveriks over de nieuwe zaak 1NUL8 Let's Meat aan de Binnenrotte en andere spannende toekomstplannen voor 1NUL8.
Geniet van de volgende voordelen: