- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Michael Schook
In het fraai ontworpen Industriegebouw bevindt zich Restaurant Héroine, met een schitterend interieur dat knipoogt naar de jaren zeventig. Michael Schook en Eva Eekman zijn eigenaren en Michael is ook chef-kok. Hij kookt onconventioneel, met een moderne inslag en zorgt voor mooi vormgegeven bordjes. De bar is fijn voor cocktails of een barbite, maar laat je vooral in de watten leggen door de helden en heldinnen van Héroine die je verrassen met een chef's menu van Michael Schook.
Bij Héroine eet je een 5- of 7 gangen menu van de chef. Geen gehannes met een menukaart dus, maar eten wat de pot schaft en dat is bij Héroine alles behalve gewoontjes. Chef Michael Schook bereidt samen met zijn keukenteam een gastronomische eetervaring, waar je desgewenst een wijnarrangement bij kunt bestellen. In het weekend kun je er ook terecht voor de lunch en ook als je alleen de deur uitgaat en niet wilt beknibbelen op je maaltijd, kun je aan de brede bar prima terecht voor een luxe lunch of diner, terwijl je een praatje maakt met de medewerkers.
Foto's: Studio Unfolded - Sophia van den Hoek
Een nieuwkomer in Het Industrie Gebouw met een naam die vragen oproept: Héroine trekt onze aandacht en houdt die stevig vast.
Een van de Smaakmakers van 2018 is Eva Eekman. Vorig jaar december opende zij Héroine in Het Industriegebouw, wat uitgroeide tot een internationale hype
De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. In de tweede editie gaan we langs bij Héroine.
In de serie Proef op de sommelier gaat wijnkenner Niels van Laatum op bezoek bij Rotterdamse Sommelier. In deze editie Dennis Koopman van Héroine.
Geniet van de volgende voordelen: