- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Zuid
- Keuken
- Aziatisch, Frans, Internationaal, Fusion
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Cocktails, Dim Sum, Seafood, Sushi
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Eveline Wu
In het voormalig pand van restaurant Las Palmas leidt Eveline Wu de keuken van restaurant Mood Rotterdam. Niet alleen de keuken - die een stuk langer is geworden -, maar ook de inrichting heeft een flinke transformatie ondergaan. Zowel voor lunch als diner zit je hier goed. De kaart bestaat vooral uit Aziatische gerechten en de sushi is noemenswaardig.
Na de succesvolle zaken in Eindhoven heeft Eveline Wu haar imperium uitgebreid naar Rotterdam. Op de Kop van Zuid serveert zij nu haar beroemde sushiboten, maar ook diverse mooie stukken vlees die op de Josper worden bereid. Bovendien heeft Eveline met haar Garden Delight dessert het World Championship of Chinese Cuisine gewonnen. De luxe gouden bar in de zaak is ook goed geschikt om een aperitief aan te drinken. Tip: vraag om bijpassende cocktails bij de gangen (en voor de Bob's om de virgin variant hiervan).
Foto's: Denise Verkerk en HorecainBeeld.nl
Op de Kop van Zuid opende afgelopen in het voormalige pand van restaurant Las Palmas Eveline Wu haar Mood Rotterdam. Na een verbouwing van het interieur en verandering van de kaart, gingen wij weer eens langs.
Ter ere van de Huaiyang Food Week is de crème de la crème van de Aziatische gastronomische keuken afgereisd naar Nederland. Speciaal voor Mood maakten zij een eenmalig uitstapje naar Rotterdam om daar samen met eigenaresse en topchef Eveline Wu de culinaire kunstwerken van de echte Chinese keuken te serveren.
Restaurant Mood op de Kop van Zuid breidt uit met een club waar je vanaf 16.00 uur zonder reservering terecht kunt voor kleine gerechtjes en een drankje.
Geniet van de volgende voordelen: