In het mooie hoekpand aan het Tiendplein waar eerder Amore en Holy Smoke zaten, vind je nu tijdelijk de pop-up van Club Sandwich. Hier ga je langs voor de bottomless brunch op zondag of voor geweldige broodvariaties. De Buik ging langs om te proeven, lees onze bevindingen mee.
Perfect ontbijtje bij Club Sandwich

Wat is het verschil tussen een broodje eten en lunchen bij Club Sandwich? Dat hebben we voor je uitgezocht. In het kort de verschillen: de broodjes, de vibe en het begeleidend drinken. Pure liefde op je bord, rumoer in de zaak en aandacht in je glas. Lekker. En voor het geld hoef je het niet te laten, voor minder dan tien piek heb je perfect ontbijtje.
Debbie en Jarmo zijn twee lieverds die hiervoor op de locatie van Weelde een pop-up gedaan, en hebben daar 6 maanden lang met plezier geleerd dat ze in zijn voor meer. En dat doen ze nu op het Tiendplein nummer 1, een horeca-hotspot op het randje van west, op steenworp afstand van Kruisplein en CS.
Bottomless brunch op zondag

Naast de kaart kun je hier ook spelletjes spelen, zijn er Yahtzee toernooien en een bottomless brunch buffet inclusief mimosas voor een maar dertig euro op zondag. Die brunches raken snel volgeboekt, dus wacht niet te lang met je plek reserveren.
Om de vibe in de zaak nog verder te verhogen, zijn er playlists gecureerd door bevriende DJ’s waaronder Yoast.
Pop-up tot eind december

Club Sandwich is een pop-up formule en is nog maar tot eind december open. Dan gaat de locatie weer over in andere handen. In dit pand zat tot voor kort Bar Amore en de liefde is nog steeds in de zaak te voelen en te zien.
Soms moet je een beetje geluk hebben in het leven. En dat hebben we met deze plek gehad, ook al is het maar kort Debbie, Club Sandwich
Sterke broodcombinaties

Dan over naar de inhoud. Allereerst: er zijn verschillende heerlijke broodvariaties. Want ieder beleg verdient zijn eigen brood, ze zijn erg sterk in combineren. Er is wat donkerder desem met een forse korst en een lichter puntje met een krokante bite.
Het brood wordt op locatie afgebakken en smaakt als een zonnetje. Als beleg kun je kiezen voor de reeds van Weelde bekende cheesy meatballs: echte aanraders. Sinds de huidige pop-up op het Tiendplein kun je ook gaan voor de bbq-aubergineschnitzel.
Als begeleidende dranken kun je kiezen voor koffie van Giraffe, huisgemaakte ‘limoen’ade, verse ijsthee of een bloody mary. En ben je in de loop van de middag toe aan een lekkere borrel dan zijn er verschillende biertjes en (natuur)wijnen.
Leven na de pop-up?

Of en waar de twee na Oud & Nieuw weer neerstrijken? Dat is onbekend. We hopen maar dat het niet stopt na deze pop-up. Sla voorlopig je slag: op woensdag tot en met zaterdag van 10-17u.