Op de Nieuwe Binnenweg, waar vroeger een buurtcafé zat kun je nu Oost-Afrikaans eten. Bij Dahlak doe je dat lekker met je handen.
Injera Habesha is een Ethiopisch restaurant in Delfshaven. Hier vind je vlees-, maar vooral vegetarische gerechten, geserveerd met de injera pannenkoek.
Yuguo is een hotpot en grill restaurant in een souterrain aan de Hoogstraat. In deze gezellige hotpot grot word je vriendelijk verwelkomd.
Bij Gebeta Kitchen in een oase van rust, waar Kalkidan Fikre met vrouwen uit de Ethiopische community gerechten zoals kitfo en doro wet kookt.
Rotterdam meets Italy, dat is de basis van Caffé Booon. Dit vertaalt zich in heerlijke broodjes en goeie koffie.
Mama Essi serveert gerechten uit de Ghanese keuken. De gerechten van Mama Essi zijn vol smaak en zullen je terug willen laten keren.
De Smaak van Afrika is een restaurant waar je de Afrikaanse keuken en sferen kan proeven in allerlei gerechten en het interieur.
Burro e Salvia is een Rotterdamse pastamakerij aan het Deliplein. Je kan pasta afhalen of ter plekke genieten van pasta's en pizza's.
De kaart van Viva Afrika bestaat voornamelijk uit Afrikaanse traditionals. Lekker Afrikaans eten op de Nieuwe Binnenweg.
Tensai Ramen is een initiatief van Amy Choi en Chiyong Wong. Zij hebben zich in Japan laten opleiden door een beroemde ramenchef en gaan dus hun eigen noodles maken.
Geniet van de volgende voordelen: