Rotterdam meets Italy, dat is de basis van Caffé Booon. Dit vertaalt zich in heerlijke broodjes en goeie koffie.
Bij Gebeta Kitchen in een oase van rust, waar Kalkidan Fikre met vrouwen uit de Ethiopische community gerechten zoals kitfo en doro wet kookt.
Shokunin is een koffiebranderij is Rotterdam-West. Jelle van Rossum maakt speciale koffie voor alle koffieliefhebbers.
Oliveira's is de ontmoetingsplek in het bruisende Rotterdam-West, nabij de Schiemond. Ze serveren Kaapverdiaanse specialiteiten met een cocktail ernaast.
Bij Restaurant Aan de Spuihaven aan de Spuiboulevard combineert Chef Ezzat diverse culturen gecombineerd tot fine dining gerechten.
Injera Habesha is een Ethiopisch restaurant in Delfshaven. Hier vind je vlees-, maar vooral vegetarische gerechten, geserveerd met de injera pannenkoek.
Burro e Salvia is een Rotterdamse pastamakerij aan het Deliplein. Je kan pasta afhalen of ter plekke genieten van pasta's en pizza's.
Op de Nieuwe Binnenweg, waar vroeger een buurtcafé zat kun je nu Oost-Afrikaans eten. Bij Dahlak doe je dat lekker met je handen.
De kaart van Viva Afrika bestaat voornamelijk uit Afrikaanse traditionals. Lekker Afrikaans eten op de Nieuwe Binnenweg.
Tensai Ramen is een initiatief van Amy Choi en Chiyong Wong. Zij hebben zich in Japan laten opleiden door een beroemde ramenchef en gaan dus hun eigen noodles maken.
Geniet van de volgende voordelen: