IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Zeg je Marcel van Zomeren, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren.
In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
Bistro Zino is een gezellige huiskamer-achtige bistro in het Zwaanshals met als basis de Franse keuken.
In deze klassieker voel je je de eeuwige student, De Pijp is pure nostalgie. Eten doe je aan de lange kloostertafels, zij aan zij met je buurman- of vrouw.
Aan de Zaagmolenkade in Rotterdam-Noord is het goed tapas eten. Uit de keuken van Destino komen tapas gebaseerd op authentieke, Spaanse gerechten.
Restaurant Prachtig heeft misschien wel het beste terras van heel Rotterdam. De kaart is klassiek en divers. Of ga voor het verrassingsmenu van de chef.
De Machinist in hartje Delfshaven is een ongedwongen ontmoetingsplek met vele mogelijkheden: een restaurant, een bar, een zomers pop-up of een zaal huren.
Brasserie Woodz aan de Kralingse Plas is de plek waar iedereen aan kan schuiven voor ontbijt, lunch, diner of om een koffietje te doen op het terras.
Bij restaurant Three eet je contemporary Asian Cuisine. Van sushi tot sashimi, van een tartaar van wagyu tot kipspiesjes. Bij Three heb je genoeg keuze.
Internationaal befaamd banketbakker Frank Haasnoot heeft met Melissa Roggen bakkerij Bakkit aan het Zwaanshals in het Oude Noorden van Rotterdam.
Geniet van de volgende voordelen: