- Maaltijd
- Diner, Late night
- Stadsdeel
- Zuid
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Cocktails, Dinner show, Fingerfood, Grillen, Late night, Seafood
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Rob van den Burg
In iconisch Hotel New York zit in het souterrain NY Basement: even intiem als stijlvol, mooie cocktails, verfijnde gerechten en een sfeer die doet denken aan het New York van de jaren ’20. Waan je bij NY Basement even in de jazzclubs van het vooroorlogse Manhattan. Het interieur bevat stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Hip én historisch, voor borrel of diner.
Voor Hotel New York en NY Basement is tevens een grote (betaalde) parkeerplaats.
Bij NY Basement staat de keuken onder leiding van chef Rob van Burg, die bekend staat om zijn passie voor smaakvolle gerechten en het gebruik van seizoensgebonden producten. Hij haalt zijn inspiratie uit het beste dat elk seizoen te bieden heeft, waardoor de menukaart altijd varieert met de meest verse ingrediënten. Rob's benadering is simpel maar krachtig: rijke smaken, gedurfde combinaties en een focus op kwaliteit.
Foto: Vincent van Dordrecht
NY Basement is open. Je waant in New York van de jaren '20. Cocktails en mooie gerechten aan de bar of tafel. Gewoon in de kelder van Hotel New York.
NY Basement zit in het souterrain van Hotel New York. Je drinkt er rokerige cocktails en eet er verfijnde gerechtjes in een bijzondere, intieme sfeer.
De Gouden Culinaire Hoed, een prijs van de Daniël den Hoedt Stichting, ging dit jaar naar NY Basement.
Wij zoeken graag redenen voor een avond uit bij NY Basement
NY Basement organiseert Ed's Lunch, waarbij ieder event een ander thema wordt aangekaart. De lobsterlunch is in ieder geval om over naar huis te schrijven.
NY Basement, onderdeel van Hotel New York, is een cocktailbar en restaurant. Iedere laatste zondag van de maand organiseren zij Sinatra's Sunday Lunch.
Geniet van de volgende voordelen: