Ex-Gouwenaren maakten hun droom waar. In de Languedoc bouwden ze hun eigen gîte, waar maximaal twaalf gasten kunnen verblijven. Marianne kookt met plezier.
Willemijn Dortant was in Londen en neemt je mee op verkenning.
Een zoektocht in Londen naar de echte streetfood cultuur, leidt tot bijzondere ontdekkingen, zoals Koreaanse noodle soep en felgekleurde wortelcake.
Toscane staat bekend om de vele wijnen die de stad te bieden heeft. Natuurlijk moet er dan zoveel mogelijk geproefd worden als je daar bent.
Branie bij Oester & Soja in Bruinisse. Chef Marco Verspeten brengt Zeeuwse gerechten met een Aziatische touch.
In een pop-up theehuis in Maassluis ga je terug naar 1614. Wat aten ze toen? En nóg gekker: op 13 december kun je proeven van de Romeinse keuken.
Met het duin naast de deur wordt in Restaurant Aan Zee in Oostvoorne gekookt met wat de natuur te bieden heeft. Je kunt ook zelf mee op wildpluktocht.
De mooie dagen komen eraan. Op naar het strand. Bij Hoek van Holland, nou ja, nét in 's-Gravenzande, heb je De Pit. Hier bakken ze lekkere pizza's aan zee.
Villa Augustus in Dordrecht is een van de mooiste (hotel)restaurants die ons land telt, en het uitstapje vanuit Rotterdam dus méér dan waard.
Nu is het moment om even een culinair tripje Parijs te doen. We gidsen je in deze Buik-special naar de beste restaurants en cocktailbars.
Geniet van de volgende voordelen: