Naar Loft 88 om de kou te verdrijven

Behoefte aan een beetje licht tijdens de donkere dagen? Bij Loft 88 - sinds eind september ook in Utrecht gevestigd - krijg je een zomers Ibiza-gevoel.

Naar Loft 88 om de kou te verdrijven

Behoefte aan een beetje licht tijdens de donkere dagen? Bij Loft 88 - sinds eind september ook in Utrecht gevestigd - krijg je een zomers Ibiza-gevoel.

Beachy interieur

Het succes van Loft 88, dat eerder opende in IJsselstein en Bilthoven, heeft zéker te maken met het beachy interieur. Ook de vestiging aan de Utrechtse Voorstraat is een Ibiza-style ingerichte zaak met veel planten, verschillende tafels (hoog, laag, klein, groot) en zowel banken als stoelen. Hout en natuursteen zijn de meest gebruikte materialen en zodra het weer het toelaat zit je er op een van de mooiste terrassen van de stad.

​Gerechten voor jong en oud

Bij Loft 88 kun je terecht voor een kop koffie en voor de lunch, borrel en het diner. De kaart strekt zich uit van sandwiches als een Club Loft en red velvet pancakes tot desempizza’s uit de steenoven en, bij het diner, gerechten als fish & chips, hertenbiefstuk en geroosterde bloemkool met Japanse currysaus. Kinderen hebben een ruime keuze met gerechten als pompoen pancakes, kip, frietjes en appelmoes en pizza.

Hardloper op de borrelkaart zijn de loaded nacho’s met vijf verschillende toppings.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: de smaken van China in Mokum

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Timo de Beurs van Café Wu en Kaji But van Sea Palace.

De titelstrijd voor de Utrechtse Favoriete Nieuwkomer van 2025 gaat van start!

Wie wordt de Favoriete Nieuwkomer 2025 van de Buik van Utrecht? Dat is aan jou! Bekijk hier de lijst met genomineerden voor 2025.

Dit wil je niet missen: lees hier alles over editie 3 van de Buik Magazine

De 3e editie van de Buik Magazine is gelanceerd en we praten je bij over deze superdikke glossy vol mooie verhalen over de foodcultuur in onze vier steden.