Han Orsel<

Han Orsel

Blogger

Han is eindeloos nieuwsgierig naar nieuwe restaurants, al zijn er ook wel wat zaken waar hij graag keer op keer terugkomt. Han is zeker geen slechte kok, maar zou graag een echt goede kok worden. Daarom volgt hij nu een opleiding tot basiskok. Natuurlijk ook om te weten te komen wat er zich nu precies afspeelt in een restaurantkeuken.

Door Maresia waait een zilte zeelucht over de Ganzenmarkt

Wil je op restaurantniveau vis eten, dan is er met de komst van Maresia ineens meer keuze. De Buik ging langs om een hapje te proeven.

Bar Basta: op z’n Italiaans genieten in hét horecastraatje

Bar Basta in Utrecht serveert Italiaanse shared dining met klasse. Geniet van burrata, vitello tonnato en topwijnen in de levendige Drieharingenstraat.

De Apotheek: nieuwe trekpleister bij Utrecht CS

Ontdek Apotheek Utrecht: een bijzonder restaurant waar gastronomie en historie samenkomen. Hier kom je zeker terug voor een herhaalrecept.

Bistro aan de Werf: van pop-up tot blijvertje

Bistro aan de Werf in Utrecht biedt klassieke Franse gerechten zoals uiensoep, steak tartaar en confit de canard. Geniet van Franse culinaire klassiekers!

Kijk vooral in ‘Barts boekje’ bij The Winetable

The Winetable in Utrecht: geniet van topwijnen, Franse klassiekers en een sfeervolle setting. Perfect voor een borrel of uitgebreid diner!

Beste van twee werelden bij Surf & Turf

Geniet van topkwaliteit vlees & vis bij Surf & Turf in de Utrechtse werfkelders. Zelf bier tappen, dry-aged vlees & verse kreeft.