Hans van de Meeberg<

Hans van de Meeberg

Hoofdredacteur Amsterdam

Hij vindt wijn eigenlijk belangrijker dan eten maar kan heel erg gelukkig worden wanneer deze elkaar tot een hoogtepunt brengen. Hij houdt van delen maar niet van shared dining en vindt hoofdgerechten vrijwel altijd teleurstellend. 

Hans schijft ad hoc ook over eten, kunst en wijn voor bladen en blogs als Proefschift, FD Magazine en Villa d’Arte. Daarnaast start hij binnenkort een speciale sommeliers app en is bezig met een site waar topchefs recepten kunnen delen met ervaren hobbykoks.

De nieuwe sterren van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam?

Komende maandag is het weer zo ver; Michelin maakt de nieuwe sterren bekend. De Buik tipt je op voorhand alvast over de mogelijke nieuwe sterren van Utrecht.

Trend in Utrecht en erbuiten: restobars

Oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer laat zijn oog vallen op een nieuwe trend in Utrecht (en erbuiten): de restobars.

Gault & Millau lanceert nieuwe restaurantgids in Utrecht

Een van de belangrijkste restaurantgidsen ter wereld Gault & Millau presenteert vanaf dit jaar de jaarlijkse nieuwe gids in Utrecht (Tivoli Vredenburg).