Goeie Louisa, de brasserie van Grand Hotel Karel V in Utrecht, biedt een warme sfeer en culinaire topgerechten, van bavette tot vegetarisch.
Oli Mazi staat voor creatieve seizoensgerechten met een Griekse twist. Hier wordt op een hoog niveau gekookt met mooie ingrediënten en veel creativiteit.
The Seafood Bar bij het station heeft een ruime keus aan vis en schelpdieren en een keuken die hiermee uit de voeten kan.
In Tuincentrum Steck vind je Noordertuin een lunchroom in een kas met een groot terras. Ze serveren er duurzame lokale gerechten, uit het seizoen. Een aanrader voor een groene ontsnapping uit de stad.
In het grote Oproer Biercafé in Overvecht kun je terecht voor een relaxte borrel met een ruime keus aan bier van de tap en plantaardige borrelhappen.
Bij het laagdrempelige ‘t Kippegie, worden kippegies met uitzicht op de Dom en onder het genot van een Utrechts drankje sous vide voor je gegaard.
Anne&Max de SYP is de huiskamer waar je de hele dag welkom bent. Voor ontbijt, koffie, thee, gebak, lunch en brunch tot high tea en borrel.
Restaurant De Rechtbank is met zorg gerenoveerd. Op het grote terras kun je de hele dag genieten: ontbijt, lunch, high tea, diner en borrel.
Jasmijn & ik bevindt zich in Lombok en presenteert hartverwarmde modern Aziatische hapjes. De koks bereiden alles zelf en er is aandacht voor dieetwensen.
Bij Grand Bar en Brasserie Marie eet je Frans met een Nederlandse twist, dat komt neer op zeer herkenbare Franse gerechten en veel lokale ingrediënten.
Geniet van de volgende voordelen: