Kasvio is een restaurant waar 100 procent plantaardig wordt gekookt en, naast biologisch dynamische-, ook natuurwijnen en huisgemaakte kombucha wordt geschonken.
Fort de Gagel is een historische plek aan de Noordelijke rand van Utrecht. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Bij Bar Barak vind je een relaxte sfeer, gerechten bereid op open vuur, wilde bieren en natuurlijke en biologische wijnen, net buiten het centrum.
In de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh, is restaurant DeZusters gevestigd.
Parel van Zuilen: sfeervol restaurant aan de Vecht in Utrecht. Geniet van seizoensgerechten, lokale ingrediënten en een prachtig terras aan het water.
Langs de Kromme Rijn vind je restaurant de Veldkeuken. De kaart is 100% biologisch waarbij zo veel mogelijk de oogst van het landgoed wordt gebruikt.
Geniet van de volgende voordelen: