Langs de Kromme Rijn vind je restaurant de Veldkeuken. De kaart is 100% biologisch waarbij zo veel mogelijk de oogst van het landgoed wordt gebruikt.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Bij Bar Barak vind je een relaxte sfeer, gerechten bereid op open vuur, wilde bieren en natuurlijke en biologische wijnen, net buiten het centrum.
Kasvio is het Finse woord voor herbarium. Bij de zaak in de Metaal Kathedraal wordt origineel en plantaardig gekookt en is veel aandacht voor kunst.
Fort de Gagel is een historische plek aan de Noordelijke rand van Utrecht. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner.
Parel van Zuilen: sfeervol restaurant aan de Vecht in Utrecht. Geniet van seizoensgerechten, lokale ingrediënten en een prachtig terras aan het water.
In de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh, is restaurant DeZusters gevestigd.
Geniet van de volgende voordelen: