Ook restaurants zijn jarig. Maar niet elke zaak viert het. Twee restaurants willen het graag met jullie vieren. Een restaurant al op leeftijd (45 jaar geworden), eentje die 5 jaar oud is geworden en we vieren de geboorte van een nieuw restaurant.
Ook restaurants zijn jarig. Maar niet elke zaak viert het. Twee restaurants willen het graag met jullie vieren. Een restaurant al op leeftijd (45 jaar geworden), eentje die 5 jaar oud is geworden en we vieren de geboorte van een nieuw restaurant.
Misschien wel de leukste, maar in ieder geval de oudste’ van de ‘Europa’ boulevard wordt op 29 augustus 5 jaar. Dat willen ze graag vieren met een ‘Greatest Hits’ menu voor 50 euro inclusief gerechten, snacks, dessert en natuurlijk niet te vergeten die geweldige zuurdesem pizza. Waarmee ze tijdens corona in Zaandam gestart zijn.
Floor van Ede viert dit jaar al 45 jaar De Brasserie van Baerle. Ooit in 1980 gestart als ontbijt en brunch zaak naar een trend die ze zag in New York. Nu een niet meer weg te denken restaurant in de Amsterdamse horeca. Bij Bras word je altijd ontvangen met een ontwapende frisse service, eet je de fijne Franse keuken die hier ongemerkt steeds actueel blijft, zit je in een warm tijdloos interieur, waar iedereen zich thuis voelt en bij een beetje zon plof je in de oase die binnentuin heet. En natuurlijk niet vergeten de verrassend mooie en betaalbare wijnkaart, met altijd veel en bijzondere wijnen per glas. Speciaal voor het 45 jarig feestje staan er veel wijnen voor 45€ op de kaart en worden er regelmatig klassiekers zoals nu het Plateautje Riche van stal gehaald.
Peps, een gezellige Spaanse tapasbar met veel gerechtjes en een mooie wijnkaart, opent per 4 september in het oude pand van Vegitalian in West en nodigt iedereen die de Buik leest uit voor een voordelige kennismaking in de eerste week. Tot 10 september krijg je 50% korting.
Bilderdijkstraat 158H (Amsterdam West)
Café Vertigo in het Vondelparkpaviljoen: historisch icoon in modern jasje met zonnig terras, verfijnde gerechten en warme gastvrijheid.
Layers in De Pijp: croissants in alle soorten, van klassiek tot amandel en hartig. Van topchef Alexandre Scour. Open dagelijks 9-22 uur.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de zussen Hanna Hu en Mowie van Jasmijn & ik in Utrecht.
Geniet van de volgende voordelen: