Annemeijn Benkirane
Blogger
Annemeijn is een koffiesnob met een indrukwekkende verzameling kookboeken. Receptenmaker: What to eat? is de levensvraag van iedere dag. Niet vies van een experiment en nieuwsgieriger dan goed voor haar is.
Blogger
Annemeijn is een koffiesnob met een indrukwekkende verzameling kookboeken. Receptenmaker: What to eat? is de levensvraag van iedere dag. Niet vies van een experiment en nieuwsgieriger dan goed voor haar is.
Op de Jan van Galenstraat zit Boes en Beis, een vrolijke buurthuiskamer, waar je terecht kan voor ontbijt, lunch en diner. Wij gingen proeven.
Restaurant Slagerij de Beurs huist in bij het Eden Hotel. Wij gingen langs om ons te laten verwennen met Franse en Engelse gerechten en doken daarna een burlesque slaapkamer in om bij te komen.
De Buik ging uitgebreid dineren bij IJver op het NDSM-werf en proefde ook gretig van de drankenkaart.
Liefhebbers van Spaanse wijnen kunnen hun hart ophalen in de pop-up wijnbar van gerenommeerd wijngebied Ribera del Duero. Met maar liefst 40 open wijnen proef je het beste van onder de Spaanse zon.
Originele cocktails met een bijzonder verhaal? De Pulitzer Bar heeft het allemaal.
Bij Bar-Brasserie Occo, een van de restaurants van hotel The Dylan, is het goed toeven en food pairings proeven. De Buik ging je voor met de high wine.
Geniet van de volgende voordelen: