Iris van Seben

Blogger

Freelance content marketeer, redacteur en parttime wijn- en kaascriticus. Probeert mooie wijnen te verzamelen in haar kast om te drinken op speciale gelegenheden, maar drinkt ze altijd direct op want iedere dag is speciaal.

Miry Mary: India’s met Amsterdamse flair

Beleef India met een twist bij Miry Mary in De Pijp in Amsterdam. Geniet van deelbare gerechten en cocktails vol Indiase flair, in een trendy interieur.

Koffieshot in de roos: LOT61 opent in Doubletree

LOT61 opende haar deuren in het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en is nu al een koffieshot in de roos.

Portugalia Tasca: een frisse interpretatie van de traditionele Portugese keuken

De Buik ging langs bij Portugália Tasca, bij het Rembrandtplein. Het is net als bij de Portugezen zelf, met niet te veel poespas en aandacht voor detail.

Edel by Dennis: hoogwaardig zoals je gewend bent, maar dan toegankelijk voor iedereen

Dennis Huwaë nam vorig jaar het restaurant in Het Sieraad over en startte er Edel by Dennis. Eten op hoog niveau, maar wel toegankelijk.

Whisky pairing? Bridges lanceert Glenfiddich chef’s table diner

Restaurant Bridges biedt een geheel nieuw concept, genaamd whiskypairing. Een vijfgangendiner, waarbij gast plaatsnemen aan Chef's Table van chef-kok Raoul Meuwese.

Stan & Co opent in Amsterdam: 'Bestel wat je wil. Wanneer je wil'

Na drie succesvolle locaties in Arnhem, Utrecht en Zeist opende Stan & Co vorige week ook haar deuren in Amsterdam. Ook hier wijken ze niet af van het oude, vertrouwde concept.