Iris van Seben
Blogger
Freelance content marketeer, redacteur en parttime wijn- en kaascriticus. Probeert mooie wijnen te verzamelen in haar kast om te drinken op speciale gelegenheden, maar drinkt ze altijd direct op want iedere dag is speciaal.
Blogger
Freelance content marketeer, redacteur en parttime wijn- en kaascriticus. Probeert mooie wijnen te verzamelen in haar kast om te drinken op speciale gelegenheden, maar drinkt ze altijd direct op want iedere dag is speciaal.
Beleef India met een twist bij Miry Mary in De Pijp in Amsterdam. Geniet van deelbare gerechten en cocktails vol Indiase flair, in een trendy interieur.
LOT61 opende haar deuren in het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en is nu al een koffieshot in de roos.
De Buik ging langs bij Portugália Tasca, bij het Rembrandtplein. Het is net als bij de Portugezen zelf, met niet te veel poespas en aandacht voor detail.
Dennis Huwaë nam vorig jaar het restaurant in Het Sieraad over en startte er Edel by Dennis. Eten op hoog niveau, maar wel toegankelijk.
Restaurant Bridges biedt een geheel nieuw concept, genaamd whiskypairing. Een vijfgangendiner, waarbij gast plaatsnemen aan Chef's Table van chef-kok Raoul Meuwese.
Na drie succesvolle locaties in Arnhem, Utrecht en Zeist opende Stan & Co vorige week ook haar deuren in Amsterdam. Ook hier wijken ze niet af van het oude, vertrouwde concept.
Geniet van de volgende voordelen: