Philippine Koburg

Blogger

Philippine, ook wel Pien, heeft Economic and Consumer Psychology gestudeerd in Leiden en daarvoor Klinische Psychologie in Amsterdam. Ze schrijft gedichten en liedjes al sinds dat ze kon schrijven en is ook een tijdje actief geweest met haar eigen blog. Door het schrijven voor De Buik vond haar creativiteit een nieuwe bestemming. Verder is Pien geïnteresseerd in mode en zou ze het liefst elk weekend op city-trip gaan. Eten is haar favo-bezigheid en ze wilt graag alle mogelijke keukens ontdekken.

Bij Trattoria Graziella voelt elke maaltijd als een Italiaans familiediner

Beleef de smaken van Italië bij Trattoria Graziella in Amsterdam: huisgemaakte pasta, Italiaanse gastvrijheid en seizoensgebonden specialiteiten.

Eten op een bijzondere plek: De Maaltuin neemt je mee naar de Hollandsche Manege

Eten op unieke plekken! Beleef cultuur, historie en een 5-gangendiner met De Maaltuin. Ontdek iconische locaties, zoals de Hollandsche Manege.

Luxe en vriendelijke vismarkt in de Pijp: The Seafood Bar

De Buik ging proeven bij The Seafood Bar op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp, om de hoek van de Albert Cuypmarkt.

Meatless District: plantaardig genieten in stijl

De Buik ging langs bij Meatless District in Amsterdam Oud-West om het nieuwe menu te proeven in een stijlvolle ambiance.

Pepito: een culinaire reis door Spanje in hartje Amsterdam

Pepito is recent in Amsterdam-West geopend. De Buik nam de proef op de som en probeerde het een en ander van het typisch Spaanse menu.

HappyHappyJoyJoy Downtown: een rondreis door Azië midden in Amsterdam

HappyHappyJoyJoy Downtown is een van de nieuwste Aziatische toko’s in de stad. Dit restaurant is net iets anders dan de andere locaties. Van een patatje rendang naar een happy ending.